Een manier om ervoor te zorgen dat je niet continu producten moet hergebruiken, is een keuze maken in materiaal. Zorg dus (voordat je aan de slag gaat) dat je kwalitatief en duurzaam materiaal aanschaft. Stukadoor Almere en Stukadoor Volendam zijn twee bedrijven die weten hoe belangrijk het is om te investeren in vakmanschap gecombineerd met de juiste benodigdheden. Zodra jij begonnen bent aan een verbouwing of renovatie heb je natuurlijk geen zin om een jaar later weer opnieuw te moeten beginnen. Soms kost het even wat geld, maar dit levert een optimaal resultaat op en is beter voor het milieu.

Machtig materiaal

Beton Ciré is een materiaal wat steeds vaker gebruikt wordt met het stucen van muren en plafonds. Het heeft namelijk een prachtige, luxe en moderne uitstraling. Deze betonsoort kan je toepassen in elke kamer van je woning. Van keuken tot badkamer. Daarnaast is dit materiaal gemakkelijk schoon te maken, waterdicht en bied het een uniek en huiselijk gevoel.

Extra info

Beton Ciré is afkomstig uit Frankrijk een betekend letterlijk “gewreven beton”. Als dit materiaal droog en afgewerkt is, lijkt het dus op steenachtig stucwerk. Genoeg redenen om dit materiaal te gebruiken in je eigen woning. Let wel op: het is stucwerk gaat velen niet geheel moeiteloos af, wees je dus bewust van je kluskwaliteiten. Je kan altijd nog professionals inhuren, zodat je zeker weet dat je muren perfect gestuct zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *