Elektrisch rijden

Het is niet meer weg te denken en je hoort er elke dag wel wat over.

Met de opwarming van de aarde en de steeds grotere natuurrampen als gevolg
Is men zich steeds bewuster van het feit dat er echt iets moet veranderen.

En een betere wereld begint bij je zelf vandaar dat steeds meer mensen elektrische willen rijden.

Met elektrische rijden stoot u geen CO2 uit en fiscaal is het ook zeer voordelig vanwege de lage CO2-uitstoot. Daarnaast zijn de brandstofkosten ook een stuk lager (stroom kosten zijn laag). Veel grote bedrijven zijn al overgestapt naar elektrische of hybride auto’s. Deze trend begint nu ook over te slaan naar kleine bedrijven en particulieren hier zich bewust zijn van de vele voordelen.

 

laadpaal aan huis

Een laadpaal aan huis is dan erg handig want die laden de auto een stuk sneller op dan via het stopcontact. De meeste laadpalen kunnen uw auto tussen 6 en 8 uur volledig opladen.

De oplaad kosten zijn via een laadpaal aan huis een stuk voordeliger dan via een openbare laadpaal.

Maar het is nog best lastig om de meest geschikte laadpaal te vinden. Door de verschillende accu groottes is niet elke laadpaal geschikt voor jouw auto. Ook moet er goed gekeken worden naar de juiste aansluiting voor uw auto. Inmiddels zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Bestel daarom niet blind via internet een laadpaal de kans dat de laadpaal niet juist is groot. Het is ook belangrijk dat de paal door een ervaren monteur wordt aangelegd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *